Waar is Morris?

Ballonfestival Hardenberg

23 en 24 juni 2023
HET TER STEEGE BALLONFESTIVAL

Van donderdag 22 juni tot en met zaterdag 24 juni 2023 vindt wederom het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg plaats. Het Ter Steege Ballonfestival is inmiddels een begrip in de regio en bestaat uit de ballonvaarten, de Drakenbootrace en het muziekprogramma in de grote feesttent.


Facebook


Instagram

Morris the Donkey op Kempenair

1 en 2 juli 2023
KempenAIR Ballonfestival

HET BALLONFESTIVAL VAN DE KEMPEN
… midden in een mooie omgeving waar de natuur zijn magie laat zien. Denk daar nog eens tientallen kleurrijke luchtballonnen bij en je zit automatisch met je hoofd in de wolken! KempenAIR ballonfestival is een familie evenement waar we inzetten op een zeer divers programma voor jong en oud! KempenAIR ballonfestival wordt elk jaar de place 2be in de Kempen tijdens het laatste weekend van juni!


Facebook


Instagram

https://www.pilatre-de-rozier.com/

21 t/m 25 juli
Grand Est Mondial Air Ballons

De grootste bijeenkomst van heteluchtballonnen ter wereld!
MAGISCH ! Omdat er geen ander evenement van deze omvang in de wereld is. Een buitengewoon spektakel dat honderdduizenden bezoekers trekt die komen kijken naar honderden luchtballonnen van over de hele wereld die door de lucht zweven; die tien dagen lang ’s ochtends en ’s avonds de horizon tot een adembenemend spektakel maken.


Facebook


Twitter


Youtube


Instagram

Friese ballonfeesten

28 en 29 juli
FRIESE BALLONFEESTEN

De Friese Ballonfeesten zijn er voor iedereen. Daarom is de toegang gratis. Kom jij ook? 26 t/m 30 juli 2023 De Friese Ballonfeesten beleef je samen!


Facebook


Instagram

Ballonfestival Grave

11 en 12 augustus
BALLONFESTIVAL GRAVE

Na een korte periode van afwezigheid hebben we met onze commissieleden weer het initiatief genomen om in Grave een Ballonfestival te gaan organiseren. Met vele enthousiaste mensen zijn we ervan overtuigd dat het weer een mooi en gezellig Ballonfestival wordt.
Het Ballonfestival wordt gehouden aan de Jan van Cuijkdijk in Grave en is GRATIS toegankelijk.


Facebook

Airdonkey

En het gehele jaar door in omgeving Veldhoven/Eindhoven

Kom met ons in contact als u meer wil weten.


Facebook


Instagram